• PARTY

  PARTY

  LEGAAL, LEKKER LANG EN ZEER VOORDELIG DOORFEESTEN MET YELLOWSUBS XTREME CAPSULES
 • AFVALLEN

  AFVALLEN

  HET STIMULEERT DE VERBRANDING VAN VET, GEEFT ENERGIE EN VOORKOMT HET HONGERGEVOEL
 • YELLOW SUBS

  YELLOW SUBS

  EEN SUPER ENERGY BOOSTER DIE SNEL ZORGT VOOR EEN FIKSE DOSIS EXTRA ENERGIE

Gebruik YellowSubs Xtreme voor een fikse energy boost én om snel af te vallen...

YellowSubs, een oude bekend

YellowSubs Xtreme (ook wel als Yellow Subs geschreven) is een oude bekende onder de energizers en fatburners en kent veel tevreden gebruikers. Sinds enige tijd is de nieuwste formule op de markt, herkenbaar aan de toevoeging “Xtreme”. Het is één van de best verkochte producten van het Amerikaanse bedrijf D&E Pharmaceuticals Incorporated, een bedrijf dat eerder een revolutie teweeg bracht op het gebied van energizers, stimulanten en fatburners. Zij brengen al jaren achtereen en steeds opnieuw de best werkende producten op de markt.

Originele import

De Xtreme-versie is de nieuwste formule die voldoet aan de strenge regels van de Europese Unie. Zo bevat het niet langer efidrine, een ingrediënt dat sinds enige tijd niet meer verkocht mag worden nadat er, met name vanuit de VS, signalen kwamen dat het minder veilig was dan aanvankelijk verondersteld werd. De door ons geleverde YellowSubs Xtreme wordt geïmporteerd uit de VS zodat u verzekerd bent van de originele capsules. U herkent ze aan de verzegelde pot met 100 stuks en het officiële D&E etiket, zo weet u zeker dat u een origineel en in de VS geproduceerd product koopt.

Nergens goedkoper

Als u meer dan één pot tegelijk bestelt daalt de prijs tot € 18,33 per pot, dat doet niemand ons na. De meeste klanten bestellen vier potten tegelijk.

Prijstabel

Geen verzendkosten

Wij verzenden naar alle landen binnen de Europese Unie en uw bestelling wordt verzonden op de werkdag dat we uw betaling hebben ontvangen. Natuurlijk discreet verpakt en gratis verzonden.